-

Kars'ta beyaza bürünen yerleşim yerleri dron ile görüntülendi

Kars'ta etkili olan kar yağışıyla beyaza bürünen yüksek kesimlerdeki yerleşim yerleri dron ile görüntülendi.

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı Tüm Haberleri
mask

Kentte dün başlayan ve aralıklarla devam kar, yüksek kesimlerde zaman zaman etkisini sürdürüyor.

Kar yağışıyla yüksek rakımlı köy ve Dağpınar beldesi beyaz örtüyle kaplandı.

Beyaza bürünen arazide besiciler, küçükbaş hayvanlarını karlar arasında otlatmaya çalıştı. Besiciler verim için sürülerini karın az yağdığı meralara doğru götürdü.

Kent sakinlerinden İsmail Ayaz, bu yıl geçen seneye göre karın erken geldiğini belirterek "Geçen sene kar dağlara yağdı, merkeze çok geç geldi. Bu sene erkenden kışı karşıladık, inşallah yağış kesilmeden bir süre devam eder." ifadesini kullandı.

18 Kas 2023 - 12:21 Kars- Gündem

Muhabir  Anadolu Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Malatya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Malatya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Malatya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Malatya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.