Malatya o saatte bayramı bir kez daha yaşadı!

Malatya’da gündüz gerçekleştirilen 29 Ekim kutlamaları gece saatlerinde de sürdü. 29 Ekim akşam saat 19:23’ü gösterdiğinde vatandaşlar sokaklarda 100.yılı kutladı. Cumhuriyetin 100.yılında 00.yıl pastası kesildi

Ebubekir Atilla
ÖZEL HABER Ebubekir Atilla Tüm Haberleri
+3
Haber albümü için resme tıklayın

29 Ekim 100.yıl kutlamaları Malatya’da coşku ile kutlandı. Gündüz resmi geçit töreni ile başlayan kutlamalar kent genelinde farklı etkinliklerle devam etti.

Yüzlerce vatandaş akşam saat 19:23’ü bekledi. Saatler 19:23’ü gösterdiğinde meşaleler yakıldı, Cumhuriyet şarkıları söylendi.

Meşale yakılan etkinlik sonunda özel bir işletme tarafından 100. yıl pastası kesildi.

Cumhuriyetin 100.yılı kutlamalarında 100.yıl pastası hazırlayan ve kesen özel bir işletmenin temsilcisi Emre Öngener, düzenledikleri programa katılanlara da teşekkür etti. Öngener, gerçekleştirdikleri etkinliği geleneksel hale getirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

30 Eki 2023 - 12:15 Malatya- Gündem

Muhabir  Ebubekir Atilla


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Malatya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Malatya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Malatya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Malatya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.