Malatya'da molozların arasında hurda toplayan çocuklar tehlikede!

Deprem bölgesi olan Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, yasağa rağmen bazı aileler çocukları ile birlikte canlarını da tehlikeye atarak molozlar arasında hurda topluyor.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri

Asrın felaketinin yaşandığı illerden biri olan Malatya'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, çocuklar hiçbir tehlikeye aldırış etmeden yıkım alanına girerek enkazdan demir alıyor.
İnönü Caddesinde depremde ağır hasar alan binaların yıkımı sonrası küçük çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden yıkım alanına girerek enkazdan demir hurdaları topluyor.

Malatya Valiliği’nin enkaz alanına girişleri yasak yapmasına rağmen, buna aldırış etmeyen çocuklar iş makinelerinin de çalışmalarını zaman zaman engelliyor. Polis ekipleri bu kişileri birçok alanda enkaz alanına girmelerine izin vermezken, zaman zaman da buna aldırış etmeyen çocuklar bu tehlikeli işe devam ediyor.

31 Eki 2023 - 15:10 Malatya- Asayiş

Muhabir  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Malatya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Malatya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Malatya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Malatya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.