Malatya'da o ilçeye dev yatırım!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde 2014 yılında bu yana devam eden doğalgaz çalışmalarında sona gelindi. “Doğalgaz Meşale Yakma Töreni” ile Arapgir Doğalgaza kavuştu.

Haber Bülteni
Haber Bülteni Tüm Haberleri

Arapgir’de doğalgaz için ilk kazma ilkbahar ayında düzenlenen Doğalgaz Dağıtım Altyapı Temel Atma Töreni’nde vurulmuştu.

Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. 2023 yatırım yılı kapsamında Arapgir ilçesinde 40km lik doğalgaz hatlarının geçişini tamamladı.

İlçede gerçekelşetirilen yatırım ile ilgili konuşan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu; “İnandık, çalıştık ve başardık. Verdiğimiz çabalar sonuca ulaştı ve ilçemize doğalgazı getirdik. İlçemizde görülen hava kirliliğinin önlenerek insanlarımızın temiz ve sağlıklı bir yaşam alanına kavuşmaları noktasında doğalgazın Arapgir’e bir an önce gelmesi için üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik, inandık, çok çalıştık ve başardık. Arapgirimiz nihayet temiz enerjiye kavuştu. En kısa zamanda diğer mahallerimizi de doğalgaza kavuşturacağız. İlçemize hak ettiği hizmetleri getirmeye devam edeceğiz. İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Törene, Arapgir Kaymakamı Fikri Badioğlu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Başkan v. Basri Yılmaz, Başkan Yardımcısı Gürbüz Bulut, Aksa Malatya Doğalgaz İşletme Müdürü Hasan Tural, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

31 Eki 2023 - 21:19 Malatya/ Arapkir (Arapgir)- Gündem

Muhabir  Haber Bülteni


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Malatya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Malatya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Malatya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Malatya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.