-

Malatya'ya Sahil Geldi

Battalgazi'nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan Kırkgöz Sahil Parkı Projesi tamamlandı.

İlkerİsmail Durak
İlkerİsmail Durak Tüm Haberleri

Malatya’yı ilk kez sahille buluşturan proje ile birlikte Battalgazi İlçesi önemli bir katma değer kazandı. Malatya’dan ve çevre illerden ziyaretçi akınına uğrayan Kırkgöz Sahil Parkı, adeta bir turizm cenneti haline geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Karakaya Baraj Gölü’nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan Kırkgöz Sahil Parkı Projesinde çalışmalar sona erdi, proje açılış için gün sayıyor.

Battalgazi’yi turizm cennetine dönüştüren alan içerisinde; piknik alanı, çocuk oyun alanı, kuş gözlem kulesi, seyir anfi ve foto alanı, dinlenme ve gezi alanları, doğal seyir ve oturma alanı, su kenarı pergole, otopark, seyir terası yer alıyor.

Özellikle yeşil alanların ön plana çıktığı 150 bin metre karelik proje ile birlikte sahil boyu 13 kilometrelik yolu açılmış oldu.

29 Eyl 2023 - 11:24 Malatya- Gündem

Muhabir  İlkerismail Durak


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Malatya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Malatya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Malatya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Malatya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.